fredag 8. april 2011

Nytt...

Har vore lite nytt på bloggen her i det siste, på grunn av veldig travle tider... Til sommaren skal vi flytte. Så no er det hussalg som står for tur, og i veka som var, har vi vore på Nistad for å pusse opp litt i det nye huset.

Men på tirsdag er det visning, og etter det så skal det bli rooolege tider (for huset vårt skal jo selgast på første visning ;-))

Og på tirsdag går eg og ut igjen i permisjon i eit par mnd :-) Og det skal bli sååå godt! skal jammen kose meg, og sy masse og trille turar :-)

Her er nokre bilder frå det nye huset..

Nora sitt rom skal vere som det er, lilla-rosa, med 70-tallstapet. Perfekt til den lilla-rosa prinsessa ho er :-)


Vårt soverom med originalt 70-tallstapet. Vi har mala veggane, som var lyseblå, så no er dei kvite, og den eine oransje veggen vart mykje finare :-)

Den same tapeten er og på ein liten vegg i gangen, og der har alt det ubehandla panelet blitt mala kvitt.., så det vart ein heilt ny, lys og fin gang :-)


Nora i gangen, ved døra til rommet sitt.


Lampen i yttergangen, var ikkje den fin?


Lampen i gangen nede.Framsida av huset, med kjøkkenvindauget. Kjøkkenet skal og få litt maling, oransje tak er litt voldsomt.. Stova er bak rododendroen til høgre.


Sida av huset, Nora sitt rom øverst, Magnus sitt rom nede til venstre og vårt rom nede til høgre. Andreas får rom på loftet på andre sida av huset...og der må vi pusse opp heile rommet... gule blomstrer var ikkje det han ønska seg mest...


Og så er det jo ein gard... Og bak den døra her finn vi...


Nokre sånne :-)


Og så er det mange sånne :-) Her er Andreas skikkeleg tøff, og tørr å gå innimellom stekkane ;-)3 kommentarer:

  1. Ser ut som dere får nok å gjøre, men det blir nok kjempefint, og dere er jo allerede godt i gang! PS, like Nora sin kombo godt. ;)

    SvarSlett
  2. Berre å komme på besøk det! Reknar med at det er Nora sitt rom som blir brukt som gjesterom ;-)

    SvarSlett
  3. Wiii ; så herlig !! DIGGER Nora sine farger og lampa i gangen :)

    SvarSlett