mandag 18. juli 2011

Italiaferie :-)


Har vore ganske stille her på bloggen no... og det her er ein av grunnane... Vi har vore 10 dagar i Italia :-) Først var berre vi fem 3 dagar i Roma, veldig varmt, men fint :-) Og så var vi 7 dagar i feriehus med storfamilien, 8 vaksne og 8 barn, eit veldig stort og fint hus, og det gjekk veldig fint det og :-)
Når ein er i Italia skal ein ete massevis av is :-)
Andreas var så uheldig å få vannkoppar...
Men hadde heldigvis straks bursdag, så han fekk DS sånn litt på forskudd, og då fekk han ein kjekk ferie han og :-)
Superfint basseng ved huset, og massevis av bading :-)
Bading :-)
Ein liten turist :-)
Massevis av is :-)
Ei som har blitt veldig flink til å svømme! Til og med under vatn, men fekk visst ikkje bilde av det...
Ein som var overlykkeleg over å endeleg få lov til å bade, når vannkoppane hadde tørka ut :-)
Og så ei borg til slutt :-)

5 kommentarer:

 1. Ser ut som dere har hatt en fin ferie. Synd at Andreas fikk vannkoppene da, ser det er mange som har fått det i sommer nå.

  SvarSlett
 2. Det så deilig ut, det høres jo ut som dere har hatt det fint. :) Sikkert ikke dumt med litt sol og varme, det er det jo ikke akkurat overflod av her... Lykke til med pakking og flytting nå! :)

  SvarSlett
 3. SÅ deilig med ferie. Deilige sommer bilder!
  Tusen takk igjen for nydelige øredobber. De passet perfekt og akkuratt slike jeg har vært på jakt etter. Laget et lite innlegg i dag, så du kan se hvor glad jeg ble ;D

  SOmmer hilsen ifra Mumsi

  SvarSlett
 4. Så koselige sommerbilder!

  Til kommentaren din på bloggen min: Ja blomstene er spiselige, men jeg vet ikke hvor gode de er da :P Du kan jo plukke kløverblader, natt og dag eller en annen type viltvoksende og spiselige blomster og prøve? På lørdag skal jeg bake kake og pynte med blomster, gleder meg! Håper dere har hatt en fin ferie :)

  SvarSlett
 5. Hei hei! Takk for fine ord. Ja kan du ikke lage et innlegg om din dukkevogn, det hadde vært så gøy å se! Og at du fikk den også er jo bare kjempe flott. Ha en god dag, smil fra Mumsi

  SvarSlett